- Nov 16, 2024
- 251
بسم الله الرحمن الرحیم
درود به دنبالکنندگان و شرکتکنندگان عزیز مسابقه پارانگار
با تشکر از دوستان و همراهانی که در نظرسنجی مسابقه شرکت و نظر زیباشون رو با ما به اشتراک گذاشتن
و همچنین سپاس ویژه از دوستان گرانقدر که در مسابقهی پارانگار شرکت کردن:
@دلارام
@امیراحمد
@MAHYA
@mojgan_a
البته خدمت شما دنبالکنندگان عزیز مسابقه یک عذرخواهی هم بدهکار هستم من باب مسئلهی اجرا نشدن مرحلهی دوم مسابقه پارانگار که کوتاهی از بنده بوده و متاسفانه قادر به راضی کردن شرکتکنندگان تیم دلارام و امیر احمد نبودم برای ادامهی مسابقه
و همچنین بابت تاخیر در اعلام نتایج از شما عزیزان عذرخواهی میکنم
درود به دنبالکنندگان و شرکتکنندگان عزیز مسابقه پارانگار
با تشکر از دوستان و همراهانی که در نظرسنجی مسابقه شرکت و نظر زیباشون رو با ما به اشتراک گذاشتن
و همچنین سپاس ویژه از دوستان گرانقدر که در مسابقهی پارانگار شرکت کردن:
@دلارام
@امیراحمد
@MAHYA
@mojgan_a
البته خدمت شما دنبالکنندگان عزیز مسابقه یک عذرخواهی هم بدهکار هستم من باب مسئلهی اجرا نشدن مرحلهی دوم مسابقه پارانگار که کوتاهی از بنده بوده و متاسفانه قادر به راضی کردن شرکتکنندگان تیم دلارام و امیر احمد نبودم برای ادامهی مسابقه
و همچنین بابت تاخیر در اعلام نتایج از شما عزیزان عذرخواهی میکنم
بیش از این شما گرانقدران رو معطل نمیذارم
همونطور که از باکس نظرسنجی مشخصه ارسالی اول با درصد ۶۱.۵ برندهی مسابقه و ارسالی دوم با درصد ۳۸.۵ مقام دوم رو کسب کرد
ارسالی اول کار تیم پرتلاش بانوان @mojgan_a و @MAHYA
و ارسالی دوم کار تیم دوستداشتنی بانو @دلارام و آقای @امیراحمد
به نوبهی خودم به تیم اول تبریک میگم و از تیم دوم بسیار سپاسگذارم برای وقتی که گذاشتن و تلاشی که کردن
طبق روال مسابقه به هر کدوم از شرکتکنندگان تیم برنده ۷۰۰ پسند تعلق میگیره
و اما در انتها
این مسابقه که یک دورهمی ساده بود منتها امیدوارم در تمام فرصتهای بیشماری که زندگی در اختیارتون قرار میده تا میتونید با نهایت خلاقیتی که خالق در وجود شما قرار داده به جزئیات زیبای باطن دوستانتون دقت و ازش تمجید کنید که همین مهر و محبتهای خالصانه برای همه میمونه
در پناه اندیشه باشید و ماندگار...
همونطور که از باکس نظرسنجی مشخصه ارسالی اول با درصد ۶۱.۵ برندهی مسابقه و ارسالی دوم با درصد ۳۸.۵ مقام دوم رو کسب کرد
ارسالی اول کار تیم پرتلاش بانوان @mojgan_a و @MAHYA
و ارسالی دوم کار تیم دوستداشتنی بانو @دلارام و آقای @امیراحمد
به نوبهی خودم به تیم اول تبریک میگم و از تیم دوم بسیار سپاسگذارم برای وقتی که گذاشتن و تلاشی که کردن
طبق روال مسابقه به هر کدوم از شرکتکنندگان تیم برنده ۷۰۰ پسند تعلق میگیره
و اما در انتها
این مسابقه که یک دورهمی ساده بود منتها امیدوارم در تمام فرصتهای بیشماری که زندگی در اختیارتون قرار میده تا میتونید با نهایت خلاقیتی که خالق در وجود شما قرار داده به جزئیات زیبای باطن دوستانتون دقت و ازش تمجید کنید که همین مهر و محبتهای خالصانه برای همه میمونه
در پناه اندیشه باشید و ماندگار...
آخرین ویرایش: