1️⃣ ورزش: ساعت پنج صبح بیدار شو و بیست دقیقه ورزش کن.
2️⃣ مطالعه: هر روز صبح بیست دقیقه هم برای یادگیریات وقت بگذار.
3️⃣ برنامهریزی: بیست دقیقه هم برنامهریزی کن و اهداف روزانهات را بنویس.
1️⃣ آدم بزرگ نشو: بزرگترها نمیخواهند عمیقاً ببینند یا احساس کنند. تو روحیه خلاقانه کودکی خود را حفظ کن.
2️⃣ عبور از توهمات: خیلیها فکر میکنند پادشاه عالم خودشان هستند. جایگاه خودت را بشناس و خودت را درست قضاوت کن.
3️⃣ کشف واقعی: از جایت بلند شو و خودت در زندگی دنبال کشفهای واقعی باش.
1️⃣ باور: پول نداشتن ریشه تمام شرارتهاست، اسیر پول شدن هم ریشه تمام شرارتهاست. باور کن که باید پول خوب در بیاوری و خوب هم زندگی کنی.
2️⃣ اندازهگیری: اگر همین امروز درآمدت قطع شود تا چند روز میتوانی راحت زندگی کنی؟ این ملاک نشان میدهد چقدر پولداری.
3️⃣ عمل: فقرا برای پول کار میکنند، پول برای پولدارها کار میکند. خودت باید یک راهی پیدا کنی که فقیر نمانی. جسارت داشته باش!
1️⃣ مفهوم اصلی: اگر یک گاو بنفش در گله باشد، به چشم همه میآید. ایدهها و محصولاتتان باید مثل آن گاو بنفش باشد!
2️⃣ پایان تبلیغات سنتی: تبلیغات سنتی دیگر مؤثر نیستند. محصولات شما باید بتوانند خودشان را بازاریابی کنند.
3️⃣ نشانه بگیر: پذیرندگان اولیه محصولات را بشناسید و همانها را هدف بگیرید تا که هیاهو ایجاد کرده و پذیرش عمومی را فراهم کنند.
1️⃣ هدفگذاری یک دقیقهای: به عنوان معلم، هدفهای کوتاه و مشخصی برای کلاسهایت تنظیم کن و هر روز زمانی را به بازبینی این اهداف و تجسم پیشرفت دانشآموزان اختصاص بده.
2️⃣ تشویق یک دقیقهای: هر قدم مثبتی که دانشآموزانت بر میدارند را بلافاصله تشویق کن. این کار انگیزه آنها را برای یادگیری بیشتر تقویت میکند و فضای کلاس را مثبت نگه میدارد.
3️⃣ تصحیح یک دقیقهای: وقتی دانشآموزی از مسیر یادگیری منحرف میشود، فوراً به این مسئله رسیدگی کن و با رویکردی سازنده، او را دوباره به مسیر درست هدایت کن.
1️⃣ من یا محیط؟ ما خودمان برای رفتارهایمان تصمیم میگیریم. عوامل بیرونی آن قدر که به نظر میرسد در رفتارهایمان موثر نیستند.
2️⃣ پنج نیاز اساسی: بقا، عشق، قدرت، آزادی و تفریح، نیازهای اصلی ما هستند. همه رفتارهای ما برای برآوردن این نیازهاست.
3️⃣ رفتار من: هر فرد تصویری ذهنی از دنیای ایدهآل خود را دارد. ما با رفتارهایمان تلاش میکنیم دنیای واقعیمان را به آن ایدهآل نزدیک کنیم.
1️⃣ کوچک زیباست: مینیمالیسم دیجیتال راهی است برای مقابله با حواسپرتیهایی که به زندگیات هجوم آوردهاند.
2️⃣ روزه دیجیتال: ۳۰ روز از تکنولوژی غیرضروری دوری کن، سپس تکنولوژیهایی که واقعاً ارزش افزوده به زندگیات میبخشند را با احتیاط اضافه کن.
3️⃣ تفریح باکیفیت: به جای اینکه یک ساعت بیهدف در شبکههای اجتماعی بچرخی، بدون گوشی پیادهروی کن تا رضایت بیشتری کسب کنی.
1️⃣ پوست در بازی: حرف کسی که بیرون گود نشسته اهمیتی ندارد. به نظر کسی اهمیت بده که در میان میدان است و پوست در بازی دارد.
2️⃣ نابرابری در ریسک و پاداش: بعضیها از منافع لذت میبرند بدون اینکه عواقب آن را تجربه کنند. این به بیاخلاقی و عدم پاسخگویی منجر میشود.
3️⃣ حکومت اقلیتها: توجه کن که چگونه اقلیتهای مؤثر، با تعداد کم، اغلب تصمیمات بزرگ میگیرند و فرهنگها را شکل میدهند.
1️⃣ دست از شمردن کالریها بردار: چاقی فقط به میزان کالری دریافتی و مصرفی بستگی ندارد، بلکه تحت تأثیر عوامل بیولوژیکی پیچیدهای است.
2️⃣ انرژی حیاتی: بیشترین مصرف انرژی بدن از طریق فعالیتهایی مثل نفس کشیدن و حفظ دمای بدن صورت میگیرد، نه ورزش. به علت مکانیزمهای جبرانی مانند افزایش اشتها و کاهش سایر فعالیتها، ورزش به تنهایی برای کاهش وزن کارآمد نیست.
3️⃣ تعداد وعدهها: افزایش تعداد وعدههای غذایی برای کاهش وزن اغلب توسط شرکتهای غذایی تبلیغ میشود، اما این رویکرد ممکن است فقط به نفع سود آنها باشد، نه سلامت شما.