نقد کاربران نقد کاربران داستان کوتاه زنی در تراس به قلم بریوان فام

پناه

ارشد پورتال اندیشه و پورتال سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
پشتیبان نویسندگی
ناظر همراه
طراح جلد
منتقد کیفی
ویراستار
کتابخوان
مورخ
کتاب‌باز
Dec 28, 2024
2,927
سلام وعرض ادب
کاربران عزیز تقاضا میشود قبل از فعالیت به قوانین نقد کاربران توجه کنید.
قوانین نقد کاربران | کلیک کنید
عنوان: زني در تراس
نویسنده: @B3rivanPham.
ژانر: عاشقانه، تراژدی

خلاصه:
جگرگوشهٔ جدا مانده از جان و روح، مه‌رُخ کوردی از دست رفته و چشمان نابینا و یا بسته بر جهان و کور در برابر ئه‌ڤین او... .
و او همان معشوقه‌ی بی‌انگیزه‌ایست که معشوق کوردی‌اش را از دست داده است!
روزگار تکراری و تلخ، باید آن را به گل شلێر [وارونه] تشبیه کرد.
لینک:​

emily

منتقد ادبی
منتقد کیفی
Jan 26, 2025
218
درود نویسنده عزیز و محترم.
اول از همه، باید بگم اسم خیلی جذابی انتخاب کردین. اسمی که مخاطب رو کنجکاو می‌کنه و ترغیبش می‌کنه به خوندن اثرتون. مقدمه اثرتون فوق‌العاده نوشته شده و مجذوب‌کننده‌ست.
تو انتخاب واژگان فوق‌العاده عمل کردین. ما هرگز تکرار بی هدف کلمات رو نمی‌بینیم و این نشونه‌ی دقت و مهارت شماست.شاید بزرگتزین نقطه قوتتون، توصیفاتتون باشه. توصیف دقیق و زیبای احساسات و حالات بیرونی و درونی که خواننده رو کاملا تو دنیایی که ترسیم کردین غرق می‌کنن.
و در نهایت همه می‌میریم، نصف‌مان با غم و نصف دیگر با غمِ بیشتر...
این جمله واقعا خوب نوشته شده و یه جورایی حقیقت زندگی ماست.
مهم‌تر از همه، شما با مهارت از آرایه‌های ادبی استفاده کردین. اصولا آرایه‌ها نیاز به یه تعادلی دارن و اگر کم باشن، اثر خشک میشه و اگر زیاد باشن، تصنعی به نظر میاد که شما این تعادل رو به خوبی حفظ کردین.
موفق باشین، داستانتون واقعا ارزشمنده.

امیراحمد

نویسنده رسمی انجمن
مترجم رمان
کتابخوان
نویسنده کتاب
نویسنده فعال
Dec 8, 2023
715
درود( سلام).
عنوان جذابه.
مقدمه جالبی داره.
کلمات بی‌هدف و تکراری وجود نداشت و یکی از نقاط قوت اثر بود.
توصیفات جذاب بودن.
نقد دیگه‌ای نیست، منتظر ادامش هستم. موفق باشید.

پناه

ارشد پورتال اندیشه و پورتال سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
پشتیبان نویسندگی
ناظر همراه
طراح جلد
منتقد کیفی
ویراستار
کتابخوان
مورخ
کتاب‌باز
Dec 28, 2024
2,927
نویسنده عزیز🌹
خیلی دقیق و تصویری‌نوشتید؛ حس شکستگی و درد توی تک‌تک جزییات ملموسه. مثلاً اون زخم شدن دست به‌خاطر قوری شکسته، خون روی استکان، یا گلدان شکسته و سیگارهای نیمه‌سوخته. همه‌شون به نوعی نماد حال روحی شخصیت هستن. توصیف‌ها نه فقط به فضا روح میدن، بلکه به احساسات عمیق شخصیت اصلی هم جان می‌بخشن. این نکته باعث میشه خواننده خیلی راحت با اون درگیر بشه و باهاش همدلی کنه.
داستان خیلی تلخ و پر از حس غم، تنهایی و شکست هست. انگار شخصیت اصلی داره با یه دنیای سرد و خشن دست و پنجه نرم می‌کنه، جایی که عشق تبدیل شده به دردو زندگی پر از زخم و خیانته.
خیلی دوست دارم ببینم چه‌طور قراره این وضعیت سخت ادامه پیدا کنه و آیا امیدی یا راه نجاتی هم در داستان هست یا نه. این‌که چطور شخصیت اصلی با این همه زخم و شکسته شدن، به زندگی ادامه میده.
جملات با لهجه کُردی هم که دیگه عاشق‌شونم.
موفق باشید.

خانمِ فام.

خانمِ نویسنده
نویسنده کتاب
نویسنده فعال
مقامدار بازنشسته
Aug 4, 2023
686
ممنون از نقد زیباتون، تشکر بابت وقتی که برای اثرم گذاشتید و خوندید، خسته نباشید.

ballerina

منتقد کتاب
منتقد کیفی
کتابخوان
نویسنده فعال
Jul 13, 2025
69
سلام نویسنده عزیز
داستان جالبی بود و فقط یه مورد اذیتم می‌کرد، مقدمه داستان بود.
اگر اشتباه نکنم، مقدمه به زبان کردی باشه و این برا مخاطبانی که بلد نباشن، شاید اذیت کننده باشه
و کاش ترجمه‌ی کلمات رو توی پی‌نوشت می‌نوشتيد.
داستانتون خیلی خیلی خوب بود.

tina_for.81

مدیر تالار موسیقی
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
صفحه آرا
کتابخوان
نویسنده فعال
Jul 19, 2025
214
دورد به نویسنده محترم
مقدمه رو که خیلی دوست داشتم بی چون و چرا انتخاب خوبی بوده از نظرم.
واقعا عاشق توصیفات زیبای درون متن شدم به قدری در نوشتن توصیفات زیبا و خوب عمل کردید که قلب خواننده به متن گره میخوره.
از اینکه از کلمات کردی استفاده کردید خیلی خوشم اومد اما منی که معنی اون هارو نمیدونستم برام کمی گیج کننده بود ولی انقدر متن گیرا بود که نمیتونستم دل بکنم معنی کلماتی که نمیدونستم رو پیدا کردم و دوباره از نو خوندم؛ اما اگر به صورت پا ورقی یا همچین چیزی معنی واژه های کردی رو میذاشتید خودتون برای کسانی که نمیدونن خیلی خوب میشد.
خیلی عالی احساسات و درد رو بیان و توصیف کردی جوری که من الان که دارم براتون نظرم رو مینویسم و به داستان فکر میکنم اون درد و ویرانی رو درون قلبم احساس میکنم.
براتون آرزوی موفقیت دارم

Who is viewing this thread (Total: 1, Members: 0, Guests: 1)

Who has watch this thread (Total: 0) «جزئیات دقیق بازدیدها»

بالا