يه رماني بود به خاطر يك سري مسايل دختره تغير جنسيت ميده و خواستگاري ميكنه://////
رجینا سرپرست نگارش کتاب + مدیر تالار آوا پرسنل مدیریت سرپرست بخش مدیر تالار ناظر طراح ویراستار مدرس آوا پرداز مترجم کتابخوان کاربر VIP کاربر فعال تالار Jul 1, 2023 2,208 Apr 19, 2025 #1 يه رماني بود به خاطر يك سري مسايل دختره تغير جنسيت ميده و خواستگاري ميكنه://////
مژگان چکنه سرپرست اجرایی کتاب + مدیر تالار رمان پرسنل مدیریت سرپرست بخش مدیر تالار ناظر طراح منتقد مترجم کتابخوان کاربر VIP نویسنده فعال Mar 9, 2023 1,145 Apr 19, 2025 #2 بیشتر رمانهای اون موقع بحث خواستگاری که میشد دختر و پسرها خودشونو شکل دیوونه ها میکردن:/
پناه مدیر تیم کتابخوان پرسنل مدیریت مدیر تالار ناظر منتقد ویراستار کتابخوان Dec 28, 2024 1,187 Apr 20, 2025 #3 دختر و پسر که میرفتن با هم صحبت کنن، پسره میگفت من یکی دیگه رو دوست دارم تو قبول کن بعد یه سال طلاق میگیریم و هرکس میره سراغ زندگی خودش و مابقی داستان... .
دختر و پسر که میرفتن با هم صحبت کنن، پسره میگفت من یکی دیگه رو دوست دارم تو قبول کن بعد یه سال طلاق میگیریم و هرکس میره سراغ زندگی خودش و مابقی داستان... .