اختصاصی کاربران نسك خانه Dark dreamer | كاربر انجمن چري بوك

رهای انجمن

سرپرست نگارش کتاب + مدیر تالار آوا
پرسنل مدیریت
ارشد بخش
مدیر تالار
ناظر
طراح
ویراستار
مدرس
صفحه آرا
آوا پرداز
مترجم
کتابخوان
کاربر VIP
هنرمند
کاربر فعال تالار
Jul 1, 2023
2,640
نسك.png
بسم تعالي
اين تاپيك متعلق به @Dark dreamer هست
توجه كنيد در این تاپیک فقط این کاربر میتواند با توجه به قوانین نظر، نقد، بررسی و متن کتابی را ارسال کند

قوانين نسك خانه كاربران
درخواست ايجاد نسكخانه

|سرپرست تالار ادبيات|​

Eror404

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
مشاور
منتقد
کتاب‌باز
نویسنده فعال
Sep 14, 2024
380
دیالوگ های توی کتاب دوریان گری
اون دلیل هنر منه

من دوستامو از روی زیباییشون و دشمنانم رو از روی هوششون انتخاب می‌کنم

Eror404

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
مشاور
منتقد
کتاب‌باز
نویسنده فعال
Sep 14, 2024
380
شخصی خانه به کرایه گرفته بود چوب های سقف بسیار صدا میدادند به خداوند خانه از بهر مرمت آن سخن بگشاد پاسخ داد:«چوب های سقف ذکر خداوند می‌کنند» گفت:«نیک است اما می‌ترسم این ذکر به سجود بینجامد»

Eror404

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
مشاور
منتقد
کتاب‌باز
نویسنده فعال
Sep 14, 2024
380
نقد من به گای منرینگ یا ستاره شناس

استفاده صحیح از جادو
طوری جادو رو واقع گرایانه نشون داده که آدم باورش میشه یکم جوگیر باشی می‌تونی با این رمان به خرافات ایمان بیاری

نظام سرمایه‌داری
عقاید نظام سرمایه داری توی رمان مشهود بود.
آدمی که ثروتمند بود رو با جملات تملق امیز توصیف می‌کرد درحالی که اکت خاصی ازش ندیدیم که دوستش داشته باشیم، فقط پول داشت قلعه داشت و هی این قلعه داشتنش رو می‌کرد تو چشم مخاطب با اینکه به مقام و پست رسید اخلاقش بد شد ولی یه دونه مذمت و ملامت از راوی ندیدیم
حتی یه نفر رو که به نظرم با تلاش سعی کرده بود از فقر بیرون بیاد چون خونه یکی دیگه رو خریده بود رو هی سرکوفت می‌زد. چرا تو که از طبقه پایین بودی تونستی یه قلعه اشرافی بخری.

طنز سطح پایین
می‌خواست مخاطب رو با مسخره کردن شکل ظاهری یکی از ساکنان قلعه که رفتار بسیار خالصانه و دور از ریا داشت رو مسخره کنه هی توی رمان فردی که معلم سرخانه بود رو سرکوفت میزد مسخره می‌کرد درحالی که فقط مشکلش لاغری بیش از حد بود درحالی یک معلم قطعا هوش بالایی داره و توی جامعه ای تمسخر معلم رواج پیدا کنه شما نباید ازش انتظار پیشرفت علمی این حرف ها داشته باشید.

خلاصه که من هشتاد درصدش رو خوندم فهمیدم زمانمو دارم هدر میدم محتوای خاصی نداره

• لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: پناه

Eror404

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
مشاور
منتقد
کتاب‌باز
نویسنده فعال
Sep 14, 2024
380
درنده باسکرویل و داستان های کوتاه شرلوک اثر سر آرتور کانن دویل

این نویسنده‌ به خاطر داستان های کوتاه کارآگاه شرلوک هلمز معروفه و این کتاب از معدود رمان های اون هست که به نظرم از بقیه یه سرو گردن بهتره چون توش تعلیق به خوبی حس میشه تو رو وادار به فکر می‌کنه.

توی داستان های کوتاه قبلی که خوندم نویسنده‌ به خاطر محدودیت اصلا یه گره خاصی ایجاد نمی‌کرد استفاده درستی از تعلیق ندتشت تمام قدرت قلمش رو صرف توصیف آشفتگی موکل و نوع لباسش می‌کرد و بعداز یک قرار ملاقات شرلوک یه سیگار می‌کشید غیبش می‌زد و بر می‌گشت و می‌گفت فهمیدم بریم مجرم رو بگیریم.

به خاطر اینکه شرلوک خیلی باهوش بود همه اطلاعات ناگهانی ارائه می‌شدن ولی اینجا توی درنده باسکرویل واتسون به جای شرلوک می‌ره و چون اون چندان باهوش نیست آروم آروم جلو می‌ره قشنگ گره ها رو حس می‌کنی تعلیق رو درک می‌کنی سوال برات پیش میاد حدس و گمان می‌زنی استرس می‌کشی.

اطلاعات رو آروم آروم می‌ده و مخاطب یهویی دچار طوفان اطلاعاتی نمیشه و همین یه دلیل باعث شده که هم نسبت به کتاب های قبلی تعلیقش قوی باشه سرگرم کننده باشه و انتظاری که من از یک داستان معمایی دارم رو برآورده می‌کنه

• لایک

Eror404

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
مشاور
منتقد
کتاب‌باز
نویسنده فعال
Sep 14, 2024
380
آرزوهای بزرگ رو خوندم
نوشته چارلز دیکنز
تلاش یه پسر تا اشراف زاده بشه
تا بتونه دل استلا رو به دست بیاره
حالا استلا کیه؟
همبازی پولدار بچگیش که هی بهش توهین می‌کرد تحقیرش می‌کرد و فقرش رو به رخ می‌کشید
علت عشق
ننه استلا هی می‌گه استلا دخترم ماشاالله هزار ماشالله خیلی خوشگله
پی دی اف قاچاقی دان کردم.
امیدوارم نسخه اصلی این‌قدر افتضاح نباشه

• لایک
بالا