- Jan 22, 2023
- 2,363
دینگ، تولد یکی از عزیزترینامه:)
یادمه یه دورانی بات رقابت میکردم، بعدش یاد گرفتم باید شاگردیتو کنم نه رقابت که تو یه کتاب پر از درس های جدید از زندگیای.
استادجان، داداش من، تولدت مبارک
نمیدونم متن بزرگ برای تو چی بنویسم فقط میدونم دیدن خوشحالیت و موفقیتت و ایضا تو آرامش بودنت آرزوی منه و هیچ راز و نیازی نبوده که برای تو هم دعا نکرده باشم که تو خیلی وقتها منو از زوال باتلاق زندگی نجات دادی
نمیدونم اگر آشنا نمیشدیم باهم چقدر قرار بود تو خیلی مواقع زندگی عقب بیوفتم ولی میدونم یکی از لطفهای خدا به من حضور تو که تمام قد پشت منی تو زندگیمه و این پناه بودنت برای من همیشه واسم ثابت شدهست
چه دیشب، چه روزهای قبل، چه ماهها و سالهای قبل
باورت میشه ۵ ساله رفیقیم؟
من و تو با اون حجم از کلکل و تضاد که یه دورانی تا میتونستیم باهم بحث میکردیم😂
هیچ فکرشم نمیکردم به اینجا برسه ولی بابتش بینهایت خوشحالم و از خدا ممنون
راستی، اون قولِ «تا وقتی گپمون ۱۰۰۰ صفحه نشه نمیرم جایی» که برای اوایل رفاقتمون بود یادته؟ میخواستم بگم گپمون شده ۲۶۷۰ صفحه با یه عالمه پیامای قشنگ
ممنونم که هستی و مراقبی
هم مراقب من هم انجمن که ذاتت برای همین مراقب بودنا ساخته شده انگار
مراقبت بدون هیچ چشمداشتی
تولدت مبارک برهان عزیزم
@برهانـ
یادمه یه دورانی بات رقابت میکردم، بعدش یاد گرفتم باید شاگردیتو کنم نه رقابت که تو یه کتاب پر از درس های جدید از زندگیای.
استادجان، داداش من، تولدت مبارک
نمیدونم متن بزرگ برای تو چی بنویسم فقط میدونم دیدن خوشحالیت و موفقیتت و ایضا تو آرامش بودنت آرزوی منه و هیچ راز و نیازی نبوده که برای تو هم دعا نکرده باشم که تو خیلی وقتها منو از زوال باتلاق زندگی نجات دادی
نمیدونم اگر آشنا نمیشدیم باهم چقدر قرار بود تو خیلی مواقع زندگی عقب بیوفتم ولی میدونم یکی از لطفهای خدا به من حضور تو که تمام قد پشت منی تو زندگیمه و این پناه بودنت برای من همیشه واسم ثابت شدهست
چه دیشب، چه روزهای قبل، چه ماهها و سالهای قبل
باورت میشه ۵ ساله رفیقیم؟
من و تو با اون حجم از کلکل و تضاد که یه دورانی تا میتونستیم باهم بحث میکردیم😂
هیچ فکرشم نمیکردم به اینجا برسه ولی بابتش بینهایت خوشحالم و از خدا ممنون
راستی، اون قولِ «تا وقتی گپمون ۱۰۰۰ صفحه نشه نمیرم جایی» که برای اوایل رفاقتمون بود یادته؟ میخواستم بگم گپمون شده ۲۶۷۰ صفحه با یه عالمه پیامای قشنگ
ممنونم که هستی و مراقبی
هم مراقب من هم انجمن که ذاتت برای همین مراقب بودنا ساخته شده انگار
مراقبت بدون هیچ چشمداشتی
تولدت مبارک برهان عزیزم
@برهانـ
HBD, Mr Borhan