یک فنجان تفکر « چطور باید خوشبین و سرحال باشیم؟ » | قسمت چهارم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

امیراحمد

نویسنده رسمی انجمن
کتابخوان
نویسنده رسمی
نویسنده فعال
Dec 8, 2023
371

2- پرهیز از فکر زیاد​

فکر بیش از حد به حالتی از ذهن گفته می شود که در آن احساس بدی به وجود می آورید و به همه چیزهایی که هیچ کنترلی روی آن ها ندارید فکر می کنید. افکار منفی متوقف نمی شوند و تا زمانی که از تفکر بیش از حد دست برندارید، به ذهنتان روانه می شوند. با این حال، باید افکار منفی را کنترل کنیم، زیرا می توانند باعث افسردگی شوند.

• به جای تفکر بیش از حد سعی کنید خود را به یک فعالیت مشغول سازید.
  • از محیط های با جو منفی دوری کنید.
  • با افراد مثبت اندیش رفت و آمد کنید.
  • مدیتیشن می تواند به جلوگیری از تفکر بیش از حد کمک کند.

3- استفاده از جملات و عبارات مثبت​

• هنگام صحبت تنها از واژه‌های مثبت استفاده کنید.
  • هنگامی که روحیه‌تان ضعیف است اجازه ندهید افکار و احساسات منفی آزارتان بدهند. حتی تنها برای چند ساعت در روز افکار منفی را از خودتان دور کنید و فقط روی جوانب مثبت زندگی‌تان تمرکز کنید.
  • از واژه‌هایی استفاده کنید که احساس قدرت و موفقیت را در شما بیدار می‌کنند.
  • از جملات الهام‌ بخش و عبارات تأکیدی مثبت استفاده کنید.

4- تجزیه گذشته​

برای پرهیز از اشتباهات گذشته و پیدایش دید مثبت به مسائلی که شما را به موقعیت کنونی تان کشانده است فکر کنید و به خودتان کمی زمان بدهید تا در آینده از اشتباهات مشابه پرهیز کنید . گذشته ای را که پشت سر گذاشته اید، را نمی توانید تغییر بدهید پس هرگاه درباره ی گذشته افکار منفی به سراغ تان آمد ، از سرزنش خود دست بکشید و به نقاط مثبت گذشته خود فکر کنید.

امیراحمد

نویسنده رسمی انجمن
کتابخوان
نویسنده رسمی
نویسنده فعال
Dec 8, 2023
371
چگونه سر حال باشیم: حفظ سلامتی مهم و حیاتی است. خواب منظم و کافی، رژیم غذایی مناسب و خوردن غذای به اندازه و همچنین ورزش منظم و کنترل و مدیریت استرس از کلیدی ترین عوامل سرحال بودن است. یک برنامه بریزید روزی نیم ساعت به بالا پیاده روی یا یک ورزش مورد علاقه تان را انجام دهید.

HERA-

مدیر تالار میز گرد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
منتقد
ویراستار
کاربر VIP
نویسنده رسمی
نویسنده فعال
Aug 4, 2023
624
لزوماً قرار نیست همیشه خوش‌بین باشیم، راجب به هر اتفاقی، بعضی وقت‌ها باید همهٔ جوانب یه اتفاق رو در نظر بگیریم، زیاد در خوش‌بین بودن افراط نکنیم، واقع بین باشیم، چشم‌هامون رو به هر چیزی نبندیم، همه جوانب رو در نظر بگیریم، نگیم من فلان کار رو می‌کنم قطعاً جواب مثبت می‌گیرم و نسبت بهش خوشبین باشیم، باید در نظر بگیریم که اون چیز چه‌قدر تو جامعه و دنیای واقعی قابل قبوله، بعضی‌ها میگن خواستن توانستنه و واقعاً هم خواستن توانستنه، همیشه خوش‌بین بودن راه‌حل نیست. خوش‌بین باش ولی نه زیاد، واقع بین باش!
راجب سرحال بودن هم معلومه به خود روحیه و فرد بستگی داره و دیگه همین.

دلارام

هنرمند
هنرمند
Aug 2, 2024
1,303
« چطور خوشبین و سرحال باشیم؟ »

گمون کنم مناسبترین جایی که کلمه ی« شاید» کاربرد واقعی و حس، خوبی منتقل میکنه همینجاست در پاسخ این همین سؤال مهم.

( خوشبین باشیم «شاید» همون مورد که مورد نظرمونه اتفاق بیفته... )

برای سرحال بودن سپری کردن تایم اوقات فراغتی که علاقمنده، انرژی مثبت داره وحکم شارژ روحی داشته باشه متقابلا به جسم هم منتقل میشه.

Mahoor

کاربر انجمن
کاربر انجمن
Sep 12, 2024
13
به‌نظرم خوش بینی صرف چندان هم درست نیست. هر واقعه‌ای یا موقعیتی و یا هر وضعیتی جنبه‌های مثبت و منفی رو با هم داره. فکر می‌کنم در قبال هر چیزی باید واقع بین باشیم. خود همین واقع‌گرا بودن می‌تونه باعث بشه از شکست‌هایی که در مراحل مختلف زندگی دچارشون میشیم اون‌قدر بهم نریزیم که خودمون رو و هویتمون و تمام روحیه‌مون رو از دست بدیم و بخوایم دوباره از نو خودمونو بسازیم. واقع‌گرا بودن باعث میشه قبل از هرچیزی فکر کنیم و خوب و بدشو توی کفه ترازوی منطقمون بسنجیم.
انسان حق داره در برابر شکستاش، ناکامیاش و اتفاقای ناخوشایند زندگیش ناراحت، غمگین یا حتی عصبانی بشه. گریه کنه و دوره غمش رو بگذرونه اما چیزی که باعث میشه آدم بالاخره بتونه به وضعیت قبل برگرده بازم واقع‌گراییه. اینکه بتونیم حتی بعد از یه دوره غمگین بودن خودمون رو دوباره پیدا کنیم تکنیکیه که با تمرین روی طرز فکرمون و مهارت‌های فردی و اجتماعیمون و نحوه واکنش به هر کنشی می‌تونیم یاد بگیریم
برای زندگی شاد که نه، چون احساسی نیست که همیشگی باشه. من ترجیح میدم به‌جاش از کلمه رضایت استفاده کنم... برای رسیدن به رضایت توی زندگی کافیه اول از همه خودمون، توانایی‌ها و استعدادهامونو بشناسیم و برای پیشبرد اهدافمون تلاش کنیم. این می‌تونه حس رضایت رو در ما ایجاد کنه
در کنارش وقت گذروندن با کسایی که دوستشون داریم یا کارایی که بهشون علاقه داریم هم می‌تونه کمک کننده باشه مثل کتاب خوندن یا کارهای هنری یا حتی نوشتن

برهانـ

مدیرکل سایت
پرسنل مدیریت
مدیرکل سایت
Jul 5, 2023
805

خوش بینی صرفا این نیست که ما نیمه‌ی پر لیوان ببینیم
خوش بینی این نیست که تو بیای به خودت دروغ بزنی و خب مثلاً بگی که آره این درست میشه من باید خوشبین باشم
خوشبینی این نیست که ما همیشه جنبه مثبت موضوع رو ببینیم از دید مثبت به موضوع نگاه کنیم
خوشبینی از نظر من یعنی اینکه سرحال باشی
در مقابل هر اتفاقی روحیه خودمونو حفظ کنیم
و یک امیدی به بعد و پس از هر اتفاقی داشته باشیم
موضوعی که اینجا حائز اهمیت هست اینه که شما الان در زمان حال قرار دارید و هر اتفاق یا موضوعی که پیش اومده گذشته است مربوط به گذشته هست ن نمی‌گم که باید گذشته فراموش کنیم یا اینکه خودت رو گول بزنی به خودت بگی که نه من الان نباید ناراحت باشم باید ظاهر خودم حفظ کنم و یا هر چیز دیگری به خودت تلقین کنی

شما باید با گذشته خودتون کنار بیاید
از گذشته فاصله بگیرید ما دیگه نمی‌تونیم کاری براش کنیم
گذشته تموم شد و رفت حالا چطور باید ازش فاصله بگیریم؟
شما باید از افکار و حرفای خودتون آگاه باشید
و به خودتون گوش کنید

سعی کنید به گذشته اصلا فکر نکنید
اگر به گذشته رفتید سریع بیاید بیرون
شما باید در زمان حال باشید
دیگه نمیتونید کاری کنید
دیگه برای گذشته کاری از دستتون بر نمیاد
و این فکر کردن به گذشته و اتفاقات ناخوشایندی که افتاده اجازه‌ای برای ورود افکار منفی به درون شما هست

اصلا شما نمیتوانید گذشته بهتر کنید
چون گذشته و تمام شده
فقط تا میتونید باید در زمان حال باشید

دلارام

هنرمند
هنرمند
Aug 2, 2024
1,303
به گذشته به عنوان تجربه نگاه بایدرداشت وفراموش نکرد<<
درحال باید زندگی کرد وخوشبین متعادل꧁♡꧂
به آینده به عنوان انگیزه نگاه داشت (« شاید>>> اول رویاست بعد به آرزو وبعد به تلاش وانگیزه برای نوشتن تبدیل میشه.
وبعد اگه حکمت باشه وتدبیر لازم داشته باشیم تقدیر خوب واسمون رقم میخوره.
این اصل و رکن خوشبین بودن متعادل است.
☆*☆*☆*☆*☆*
اگه درگذشته بمانیم افسرده وبدبین وشکاک میشویم.
دید به دنیا وادمها منفی وبدبین
ولی اگه زیادی در حال غرق بشیم خوش بینی افراطی وجدی نگرفتن زندگی واصل وجوده خودمون، ارزشهای ناب وجودمون رو ازدست میدیم.
کمرگ شدن ارزشها ونداشتن تدبیر فاجعه س...
درون فکنی برون فکنی های افراطی حاصل این نگاهست.
باید درلحظه زندگی کرد
داشته ها ونداشته هارو دربغل گرفت
داشتهوهامیشه انرژی مثبت وشکر وشادابی روح وجسم
نداشته ها میشه انگیزه واسه آینده وپیشرفت
این خوش بینی لازمه.
اصل زندگی وجریان قطع نشدنی رودخانه زندگی همینه وبس.

دلارام

هنرمند
هنرمند
Aug 2, 2024
1,303
یک نمونه واسه
« چطور خوشبین و سرحال باشیم؟ »
♡☆*
زنگ تفریح انرژی تراپی انجمن چری بوک
ــ

☆♡✓
ـــ
من برات بیس میزنم، تا شما گیتار بزنید☆*
من برات شعر میزارم، تاشما گیتاربزنید☆*
من برات عکس میزارم، تا شما گیتار بزنید☆*
من برات برچسب تصویری میزنم، تاشما گیتاربزنید☆*
من برات ویس میزارم، تا شما گیتاربزنید☆*♡
mehrabeh
ــــ

آیا بدبین باشم که جناب برهان 💙بجای گیتار زدن منو بزنن🥺🤗🙏
این میشه بدبینی وسلاخی امید ومحبت وفا صفا مرام عشق دوستی رفاقت
آیا خوش بین باشم که گیتار هم میزن به همراه تیمپو💫💙🙏
ـــ
و مرحله ی بالاتر خوش بینی وسرحالی اینه: جناب برهان 💙متوجه بشن فقط مزاح و زنگ تفریح نبوده، یک ایده واسه سرحال شدن انجمن💙 دوستداشتنی ومنحصر بفرد چری بوک بوده ودادن یک ایده به گروه وپرسنل بزرگوار♡☆* مدیریت انجمن واعضای محترم و ودوست دشتی انجمن چری بوک♡☆💙
ـــ
وقتی گروه شاعران یک ملودی شعر بنویسند♡
گروه نوازندگان بنوازند♡
گروه عکاسان، تصویر مربوط به اون ملودی رو بفرستند♡
گروه تدوین وصداگزاری وتدوین تالار آوا
باخوانش گویندگان کلیپ وتیزر بسازند♡
واسه ایامهای آخر سال که در آئین آریایی هر روزش یک اسم و مراسم خاص خودش رو داره. مثلا شب چهارشنبه سوری دقیقا شب ولنتاین ومراسمش هالیوین ومراسمش فلسفه ی شب چهارشنبه سوری رو دارند.
میشه یک پکیج کامل سرحال بودن در لحظه و... خوش بینی و
ثبت میشه در انجمن چری بوک واولین انجمن ادبی وآریایی در ایران.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا